Wie zijn wij?

De studievereniging voor studenten aan de Juridische Hogeschool!

S.V. AEQUITAS

Een studievereniging opgericht in 2005 door studenten van de Juridische Hogeschool. Gedreven door passie en ontwikkeling streeft Aequitas naar de verrijking van het studentenleven van de leden. In beginsel op studiegerelateerd niveau, doch zeker ook daarbuiten.

Met de studievereniging proberen wij niet alleen de studenten te amuseren met feestjes en borrels maar proberen we ook de studenten dichter bij elkaar te brengen. Door elkaar ook buiten school te ontmoeten creëer je vriendschappen die binnen de schoolmuren misschien wel nooit ontstaan waren. Maar we organiseren natuurlijk niet alleen feestjes, we gaan dit jaar ook excursies en nuttige colleges organiseren om niet alleen de leuke kant van de studievereniging te zien maar ook de educatieve kant.

Het is belangrijk om een leuke studententijd te beleven en daar gaan wij zeker voor zorgen!

Studievereniging Aequitas

Sinds 2005

Op de planning

We verwelkomen je graag bij een van onze activiteiten!

Bestuursleden

Het dagelijks bestuur van de vereniging stelt zich voor

Bestuur Aequitas '18-'19

Klik op de naam van het bestuurslid voor meer informatie.

(Boven van links naar rechts; Juliëtte Oninda, Dirk Blaauwbroek, Demi van der Haas. Onder van links naar rechts; Jeroen Mulders, Pepijn Joosten en Naomi Kannekens.)

Hoi!

Ik ben Pepijn Joosten, 21 jaar. Ik vervul de functie van voorzitter bij Studievereniging Aequitas. Ik ben de afgelopen jaren als lid en vorig jaar als algemeen bestuurder met initiatieven en creativiteit, al veel betrokken geweest bij de vereniging. Daarnaast ben ik twee jaar intro-papa geweest en ik ben dan ook een groot liefhebber van feestjes.

Ik kijk ernaar uit om als vereniging in de komende jaren de groei door te zetten en Aequitas samen met onze leden op de kaart te zetten als een vereniging die voor iedereen van de Juridische Hogeschool iets te bieden heeft. Als voorzitter ben ik betrokken bij de belangrijkste zaken rondom Aequitas en ben ik het eerste aanspreekpunt van de vereniging.

Ik hoop je snel te zien op een van onze activiteiten!

Vicevoorzitter

Hallo!

Ik ben Juliëtte Onida, 19 jaar. Mijn functie binnen het bestuur van de studievereniging Aequitas is vice-voorzitter. Het afgelopen jaar was ik lid van Aequitas, in dat jaar heb ik veel enthousiasme opgedaan voor de vereniging.

Als vice-voorzitter houd ik mij bezig met de algemene zaken en zorg ik ervoor dat alles soepel verloopt. Ik zit op de JHS in Den Bosch. Mijn doel voor de vereniging is om hier meer naamsbekendheid te creëren. Dit wil ik doen door meer evenementen in Den Bosch te houden, zodat het ook voor de studenten in Den Bosch toegankelijk is.
Tot slot hoop ik jullie graag te zien op onze evenementen!

Tot ziens!

Penningmeester

Mijn naam is Naomi en ik wil mezelf graag voorstellen als nieuwe penningmeester van Aequitas. Ik ben 22 jaar oud en studeer sinds 2017 aan de Juridische Hogeschool in Tilburg. Naast het penningmeesterschap, ben ik werkzaam bij een notariskantoor en ben ik ook promostudent voor de Juridische Hogeschool. Ik heb als penningmeester de taken overgenomen van Jorn en ik zal me voornamelijk bezighouden met de in- en uitschrijvingen en financiële aspecten van de vereniging.

Ik heb zin in komend jaar en kijk uit naar alle leuke activiteiten!

Secretaris

Ik wil samen met het huidige bestuur de studievereniging nieuw leven inblazen. Mijn doel is om Aequitas te laten doorgroeien tot een vereniging die voor alle (toekomstige) studenten van de Juridische Hogeschool eens schakel gaat vormen tussen: het curriculum van de opleiding, hun persoonlijke loopbaanontwikkeling en een memorabele studententijd.

Ik hoop jullie te zien bij een van onze activiteiten!

Algemeen bestuurslid
Ik ben Dirk Blaauwbroek, 20 jaar en ik ga dit jaar de functie van Algemeen Bestuurslid vervullen bij studievereniging Aequitas. Ik zit in de verlengde propedeuse op de Juridische Hogeschool Tilburg en heb het nog steeds erg naar mijn zin.

Ik ben nu ongeveer een jaar lid en heb naast de intro al meerdere leuke activiteiten bijgewoond. Dit zal dan ook mijn eerste jaar zijn dat ik actief ga zijn binnen de vereniging door middel van het organiseren van activiteiten. Ik ga me samen met Demi vooral bezighouden met het organiseren van de introductieweek van volgend jaar. Ik ben erg enthousiast om dit bestuursjaar tot een succes te maken met gezellige en leerzame activiteiten. Ik hoop jullie te zien bij een van deze activiteiten!

Algemeen bestuurslid

Hallo!

Ik ben Demi van der Haas, 19 jaar jong.
Mijn functie binnen het bestuur van de studievereniging Aequitas is Algemeen Bestuurslid.
Het afgelopen jaar heb ik met veel plezier de activiteiten van Aequitas bijgewoond en dit ga ik de komende tijd met nog meer plezier voortzetten. Als Algemeen Bestuurslid houd ik mij bezig met allerlei verschillende zaken, zoals het organiseren van activiteiten en het promoten van de vereniging. Ik kijk er naar uit om met mijn creatieve ideeën een positieve bijdrage te leveren aan de vereniging.

Ik zie jullie graag snel op een van onze toffe activiteiten!

Partners

Studievereniging Aequitas is trots partner van de Juridische Hogeschool, StudyStore, Wolters Kluwer en Café Phillip.

JHS logo
logo-philip-rgb_-194x300
sts-logo
Wolter-Kluwers-Color-Logo-large

Studievereniging AEQUITAS
Meerkoldreef 6
5042 PN Tilburg
Email: info@svaequitas.nl

Maak voor algemene vragen gebruik van onderstaand contactformulier.