Wie zijn wij?

De studievereniging voor studenten aan de Juridische Hogeschool!

S.V. AEQUITAS

Een studievereniging opgericht in 2005 door studenten van de Juridische Hogeschool. Gedreven door passie en ontwikkeling streeft Aequitas naar de verrijking van het studentenleven van de leden. In beginsel op studiegerelateerd niveau, doch zeker ook daarbuiten.

Met de studievereniging proberen wij niet alleen de studenten te amuseren met feestjes en borrels maar proberen we ook de studenten dichter bij elkaar te brengen. Door elkaar ook buiten school te ontmoeten creëer je vriendschappen die binnen de schoolmuren misschien wel nooit ontstaan waren. Maar we organiseren natuurlijk niet alleen feestjes, we gaan dit jaar ook excursies en nuttige colleges organiseren om niet alleen de leuke kant van de studievereniging te zien maar ook de educatieve kant.

Het is belangrijk om een leuke studententijd te beleven en daar gaan wij zeker voor zorgen!

Studievereniging Aequitas

Vacatures 2018/2019

Op de planning

We verwelkomen je graag bij een van onze activiteiten!

Bestuursleden

Het dagelijks bestuur van de vereniging stelt zich voor

Bestuur 1920

Klik op de naam van het bestuurslid voor meer informatie.

(Boven van links naar rechts; Amber Zegers en Demi van der Haas. Onder van links naar rechts; Jeroen Mulders en Jody Schrama.)

Voorzitter

Ik ben Demi van der Haas, 20 jaar jong. Mijn functie binnen het bestuur van studievereniging Aequitas is Voorzitter.

Het afgelopen jaar heb ik met veel plezier de functie van Algemeen Bestuurslid vervuld. Komend jaar ga ik mij als Voorzitter focussen op de groei van de vereniging. Ik kijk er naar uit om met mijn creatieve ideeën de vereniging een positieve bijdrage te leveren.

Graag zien we jullie snel terug bij een van onze toffe activiteiten!

Demi van der Haas

Viéze Voorzitter

Mijn naam is Jeroen Mulders en ik zit sinds 2018 in het bestuur van de studievereniging.

Na de introductie van 2019 ligt het collegejaar 2019-2020 aan onze voeten. Ik wil er een geweldig jaar van maken met activiteiten voor zowel onze eerste- als onze laatstejaars!

Jeroen Mulders

Secretaris

Mijn naam is Jody Schrama en ik ben alweer 20 jaar oud. Dit jaar ga ik de rol van secretaris vervullen binnen de vereniging. Mijn doel dit jaar is om Aequitas meer op de kaart te gaan zetten. We hopen dit jaar te groeien als vereniging, zowel in Tilburg als in Den Bosch. Verder gaan we een hoop leuke activiteiten organiseren. We hopen als vereniging bij te dragen aan een geweldige studententijd.

Hopelijk tot snel!

Jody Schrama

Penningmeester

Mijn naam is Amber en ik wil mezelf graag voorstellen als de nieuwe penningmeester van Aequitas. Ik ben 19 jaar oud en zit nu in mijn 2e jaar van mijn studie aan de JHS. Het afgelopen jaar was ik lid van Aequitas, in dat jaar heb ik met plezier een aantal activiteiten bijgewoond. Door die activiteiten heb ik dan ook veel enthousiasme opgedaan voor de vereniging.

Ik zal me als penningmeester vooral bezighouden met de in- en uitschrijvingen en de financiële aspecten van de vereniging.

Ik kijk uit naar het komende jaar en hoop jullie snel te zien bij een van de activiteiten!

Amber Zegers

Partners

Studievereniging Aequitas is trots partner van de Juridische Hogeschool, StudyStore, Wolters Kluwer en Café Phillip.

JHS logo
logo-philip-rgb_-194x300
sts-logo
Wolter-Kluwers-Color-Logo-large

Studievereniging AEQUITAS
Meerkoldreef 6
5042 PN Tilburg
Email: info@svaequitas.nl

Maak voor algemene vragen gebruik van onderstaand contactformulier.