Wie zijn wij?

De studievereniging voor studenten aan de Juridische Hogeschool!

S.V. AEQUITAS

Een studievereniging opgericht in 2005 door studenten van de Juridische Hogeschool. Gedreven door passie en ontwikkeling streeft Aequitas naar de verrijking van het studentenleven van de leden. In beginsel op studiegerelateerd niveau, doch zeker ook daarbuiten.

Met de studievereniging proberen wij niet alleen de studenten te amuseren met feestjes en borrels maar proberen we ook de studenten dichter bij elkaar te brengen. Door elkaar ook buiten school te ontmoeten creëer je vriendschappen die binnen de schoolmuren misschien wel nooit ontstaan waren. Maar we organiseren natuurlijk niet alleen feestjes, we gaan dit jaar ook excursies en nuttige colleges organiseren om niet alleen de leuke kant van de studievereniging te zien maar ook de educatieve kant.

Het is belangrijk om een leuke studententijd te beleven en daar gaan wij zeker voor zorgen!

Studievereniging Aequitas

Sinds 2005

Op de planning

We verwelkomen je graag bij een van onze activiteiten!

Bestuursleden

Het dagelijks bestuur van de vereniging stelt zich voor

bestuursfoto website

Klik op de naam van het bestuurslid voor meer informatie.

(van links naar rechts: Jorn Zoontjens, Vera Ellens, Pepijn Joosten, Indy Rissema en Guy Billet)

Voorzitter

Sinds dit jaar wil ik mezelf graag voorstellen als voorzitter van Aequitas. Vorig jaar heb ik mij ingezet als algemeen bestuurslid. In de functie van voorzitter hoop ik een nieuwe uitdaging te vinden en samen met Aequitas wederom een fantastische groei door te maken.

Binnen Aequitas is sinds dit jaar sprake van een nieuwe bestuursstructuur en hebben we nieuwe functionarissen. Samen proberen we dit jaar minstens zo goed te maken als vorig jaar. Ik kijk uit naar de samenwerking en zie iedereen graag terug op een van onze (of al onze) activiteiten!

Vicevoorzitter
Ik ben Vera Ellens, 22 jaar en ik wil mij graag voorstellen als vicevoorzitter van Aequitas. De vier studiejaren heb ik een tijdje geleden al doorlopen. Laten we zeggen dat ik het erg naar mijn zin heb op de Juridische Hogeschool. Ik woon op kamers in ‘s-Hertogenbosch, maar ben ook op de feestjes in Tilburg te vinden.

Eerder heb ik mij ingezet als algemeen bestuurslid en voorzitter van Aequitas. Dat heb ik met zoveel plezier gedaan dat ik ook dit studiejaar actief wil zijn binnen het bestuur. In de functie als vice-voorzitter hoop ik uitgedaagd te worden om samen met de andere bestuursleden een succesvol studiejaar te beleven met Aequitas. Nog nagenietend van de introductie kijk ik uit naar de activiteiten die op de kalender staan!

Secretaris
Mijn naam is Indy en ik ben 23 jaar oud. Ik zit nu in het vierde jaar op de JHS en zet me sinds twee jaren in als secretaris bij Aequitas. Het is leuk om betrokken te zijn bij de vereniging. We hebben als bestuur namelijk mooie ambities hebben en werken er ook hard aan om deze te verwezenlijken. Als secretaris houd ik me hoofdzakelijk bezig met de verslaglegging binnen de vereniging. Daarnaast span ik me ook in om de zichtbaarheid van Aequitas te verbeteren en activiteiten te organiseren.

Tot snel op een van onze activiteiten!

Penningmeester
Ik wil mezelf graag voorstellen als nieuwe penningmeester van de studievereniging Aequitas.

Mijn naam is Jorn Zoontjens. Ik ben momenteel 20 jaar oud en begin dit jaar aan mijn laatste studiejaar aan de Juridische Hogeschool in Tilburg. Ik ben sinds kort werkzaam bij een klein juridisch advieskantoor, waar ik mijn vaardigheden verder wil uitbreiden. Naast school vind ik het leuk om te fitnessen en een balletje met mijn vrienden te trappen. Zoals ik al zei, ben ik vanaf huidig schooljaar de nieuwe penningmeester van studievereniging Aequitas. Ik zal de taken over gaan nemen van Anouk Heijnen. Als penningmeester houd ik me voornamelijk bezig met de in- en uitschrijvingen van leden. Ook dien ik de financiële positie van de studievereniging nauwlettend in de gaten te houden. Ik kijk uit naar komend bestuursjaar en hoop dat het een fantastisch jaar wordt. Mocht je nog vragen hebben, neem dan snel contact met ons op!

Algemeen Bestuurslid
Hoi!

Ik ben Pepijn Joosten, 20 jaar. Ik vervul de functie van Algemeen Bestuurslid bij Studievereniging Aequitas. Ik ben de afgelopen jaren als lid, met initiatieven en creativiteit, al regelmatig betrokken geweest bij de vereniging. Daarnaast ben ik de afgelopen twee jaar intro-papa geweest en ik ben dan ook een groot liefhebber van feestjes. Ik kijk ernaar uit om als vereniging in de komende jaren de groei door te zetten en Aequitas op de kaart te zetten met het bestuur en natuurlijk de leden! Als Algemeen Bestuurslid ben ik betrokken bij de meeste zaken rondom de vereniging. Ik houd me echter vooral bezig met het ontwerpen van promotiemateriaal, het bijhouden van de sociale media van Aequitas en het organiseren van activiteiten.

Tot snel bij een van onze activiteiten!

Partners

Studievereniging Aequitas is trots partner van de Juridische Hogeschool, StudyStore, Wolters Kluwer en Café Phillip.

JHS logo
logo-philip-rgb_-194x300
sts-logo
Wolter-Kluwers-Color-Logo-large

Studievereniging AEQUITAS
Meerkoldreef 6
5042 PN Tilburg
Email: info@svaequitas.nl

Maak voor algemene vragen gebruik van onderstaand contactformulier.