Wie zijn wij?

De studievereniging voor studenten aan de Juridische Hogeschool!

S.V. AEQUITAS

Een studievereniging opgericht in 2005 door studenten van de Juridische Hogeschool. Gedreven door passie en ontwikkeling streeft Aequitas naar de verrijking van het studentenleven van de leden. In beginsel op studiegerelateerd niveau, doch zeker ook daarbuiten.

Met de studievereniging proberen wij niet alleen de studenten te amuseren met feestjes en borrels maar proberen we ook de studenten dichter bij elkaar te brengen. Door elkaar ook buiten school te ontmoeten creëer je vriendschappen die binnen de schoolmuren misschien wel nooit ontstaan waren. Maar we organiseren natuurlijk niet alleen feestjes, we gaan dit jaar ook excursies en nuttige colleges organiseren om niet alleen de leuke kant van de studievereniging te zien maar ook de educatieve kant.

Het is belangrijk om een leuke studententijd te beleven en daar gaan wij zeker voor zorgen!

Studievereniging Aequitas

Sinds 2005

Op de planning

We verwelkomen je graag bij een van onze activiteiten!

Bestuursleden

Het dagelijks bestuur van de vereniging stelt zich voor

Klik op de naam van het bestuurslid voor meer informatie.

Voorzitter
Hi! Ik ben Vera Ellens, 21 jaar en ik wil mij graag voorstellen als voorzitter van Aequitas. De vier studiejaren heb ik een tijdje geleden al doorlopen. Laten we zeggen dat ik het erg naar mijn zin heb op de Juridische Hogeschool. Ik woon op kamers in ‘s-Hertogenbosch, maar ben ook op de feestjes in Tilburg te vinden.

Vorig studiejaar heb ik mij als algemeen bestuurslid ingezet voor Aequitas. Dat heb ik met zoveel plezier gedaan dat ik ook dit studiejaar actief wil zijn binnen het bestuur. In de functie als voorzitter hoop ik uitgedaagd te worden om samen met de andere bestuursleden een succesvol studiejaar te beleven met Aequitas. Nog nagenietend van de introductie kijk ik uit naar de activiteiten die op de kalender staan!

Secretaris
Mijn naam is Indy en ik ben 22 jaar oud. Ik zit nu in het derde jaar op de JHS en zet me sinds dit collegejaar in als secretaris bij Aequitas. Het is leuk om betrokken te zijn bij de vereniging. We hebben als bestuur namelijk mooie ambities hebben en werken er ook hard aan om deze te verwezenlijken. Als secretaris houd ik me hoofdzakelijk bezig met de verslaglegging binnen de vereniging. Daarnaast span ik me ook in om de zichtbaarheid van Aequitas te verbeteren en activiteiten te organiseren.

Tot snel op een van onze activiteiten!

Penningmeester
Graag wil ik mezelf voorstellen als de penningmeester van de studievereniging Aequitas. Mijn naam is Anouk Heijnen en ik ben 21 winters jong. Inmiddels studeer ik al drie jaren met veel genoegen aan de Juridische Hogeschool Avans-Fontys te Tilburg. Voorts werk ik als buitengriffier bij het kabinet raadsheer-commissaris te gerechtshof Den Haag en rechtbank Bergen op Zoom team kanton en civiel. Daarnaast houd ik mijn conditie op peil in het wedstrijdbad en spendeer ik graag tijd aan vrienden en familie.

Vanaf 2015 ben ik actief binnen de vereniging en vervul ik de functie met ontzettend veel plezier. In deze functie doe je veel praktijkervaring op, welke een goede aanvulling is op het curriculum vitae. Mocht je nog twijfelen over het lidmaatschap of vragen hebben over een bestuursfunctie chroom dan niet om om ons te contacteren. Wij staan als bestuur klaar voor onze leden!

Algemeen Bestuurslid
Guy Billet vervult de functie van Algemeen Bestuurslid binnen Studievereniging Aequitas. Inmiddels staat hij ook bekend als een van de intro-papa’s van de befaamde introweek. Voor Aequitas zet hij zich in op verschillende fronten, waaronder de organisatie van activiteiten.

Guy werkt hard aan het studieverdiepende element van Aequitas doch is geen feestje hem te gek. Gericht op gezelligheid en contacten bouwt hij samen met de leden altijd een feestje.

Partners

Studievereniging Aequitas is trots partner van de Juridische Hogeschool en Café Phillip.

JHS logo
logo-philip-rgb_-194x300

Studievereniging AEQUITAS
Meerkoldreef 6
5042 PN Tilburg
Email: svAequitas.JHS@student.avans.nl

Maak voor algemene vragen gebruik van onderstaand contactformulier.