About​

Opgericht in 2005

Sinds 2005 is deze studievereniging actief binnen Tilburg en ‘s-Hertogenbosch. De vereniging is gekoppeld aan de Juridische Hogeschool Avans& Fontys.

Gedreven door passie en ontwikkeling streven wij naar het verrijken van het studentenleven op ieder front. We organiseren uitjes die studiegerelateerd zijn, maar ook de nodige borrels, feestjes en ledenavonden. We proberen leden dichter bij elkaar te brengen, waardoor er vriendschappen ontstaan die buiten school om misschien nooit hadden plaatsgevonden.

Wat een studievereniging anders maakt dan een studentenvereniging, is dat wij activiteiten ondernemen die bijdragen aan het opsteken van informatie waar je tijdens de opleiding baat bij kan hebben! Los daarvan hebben we natuurlijk ook de nodige borrels, carnaval en nog veel meer leuke activiteiten waar we jou hopelijk ook zien!

Mocht je meer willen weten, stel ons gerust een vraag via een van onze socials, of schiet een van onze leuke bestuursleden aan op campus.

We hopen je snel te zien,
Aequitas

Missie

Wij willen ieder lid een zo leuk mogelijke tijd aanbieden door verschillende activiteiten aan te bieden gedurende het gehele schooljaar.

Visie

Op dit moment bestaat de vereniging uit ongeveer 120 leden. Er heeft een lange tijd niets gekund vanwege corona, maar wij gaan ervoor zorgen dat alle verloren tijd wordt ingehaald.

Leuk om te weten

Lidmaatschap kost jaarlijks 15 euro;
Niets is verplicht, maar bijzijn is meemaken;
Heb je een idee? Pitch deze aan ons en wie weet maken wij het wel waar​