Als bestuurslid van Aequitas bied je jouw medestudenten zowel een geweldige studententijd als een leerzame studententijd. Binnen het bestuur bestaan verschillende functies, maar uiteindelijk werk je als team en ben je betrokken bij alles wat met de vereniging te maken heeft. In het bestuur van Aequitas krijg je de mogelijkheid om bestuurservaring op te doen naast je studie. Iets wat goed op je curriculum vitae staat en later in het werkveld zeer gewaardeerd wordt. Je leert niet alleen een vereniging draaiende te houden, maar ook om verantwoordelijkheid te nemen in situaties die professionaliteit vereisen. Daarnaast leer je contacten te leggen en te onderhouden met sponsoren, de Juridische Hogeschool et cetera. Kortom, je eigen ontwikkeling staat centraal! Dit alles vindt plaats in onze gezellige en hechte studievereniging waarvoor we opzoek zijn naar sociale en gemotiveerde studenten van de Juridische Hogeschool die ons bestuur kunnen versterken. Is dit iets voor jou? Solliciteer dan op één van de onderstaande functies en wie weet zien wij jou volgend collegejaar terug in het nieuwe bestuur van Studievereniging Aequitas!

Solliciteren kan door jouw motivatiebrief en cv naar info@svaequitas.nl te sturen met als onderwerp “sollicitatie bestuur Aequitas”. Mocht je vragen hebben, of wil je meer weten over de openstaande functies, aarzel dan niet en mail ons!

Wij zien je aanmelding graag tegemoet.

Bestuur S.V. Aequitas 2018/2019